بررسی چك ليستهاي بازرسـي در محیط های کاری(اصول و استاندارد ها)

مطالب دیگر:
📌پروژه کامل فرآيندهاي متداول جوشكاري📌نقشه منحنی های هم تبخیر استان کردستان📌نقشه منحنی های هم تبخیر استان لرستان📌روشهای نوین آزمون فراصوتی (التراسونیک)📌نقشه منحنی های هم تبخیر استان مرکزی📌آزمون فراصوتی (تست التراسونیک)📌نقشه منحنی های هم تبخیر استان مازندران📌نقشه منحنی های هم تبخیر استان سمنان📌نقشه منحنی های هم تبخیر استان تهران📌نقشه منحنی های هم تبخیر استان یزد📌نقشه منحنی های هم تبخیر استان زنجان📌گزارش کارآموزی مکانیک خودرو، تعمیرات موتور TU3JP پژو 206📌نقشه منحنی های هم تبخیر استان چهارمحال و بختیاری📌گزارش کارآموزی رشته مهندسی عمران، در کارخانه آجر📌گزارش کارآموزی رشته مهندسی مکانیک، تعمیر خودرو📌نقشه منحنی های هم تبخیر استان آذربایجان غربی📌پروژه درس اجزاء ماشين📌نقشه منحنی های هم تبخیر استان آذربایجان شرقی📌گزارش کارآموزی صنایع غذایی، شركت فرآورده‌هاي گوشتي آمل (كاله)📌شیپ فایل زمین لغزش های استان اردبیل📌شیپ فایل زمین لغزش های استان البرز📌شیپ فایل زمین لغزش های استان بوشهر📌نقشه منحنی های هم تبخیر استان خراسان جنوبی📌گزارش کارآموزی صنایع غذایی، کارخانه آرد گندم📌شیپ فایل زمین لغزش های استان اصفهان
بررسی چك ليستهاي بازرسـي در محیط های کاری(اصول و استاندارد ها)|31022887|vyz|وی وای|خرید اینترنتی فایل|چك ليست ,بازرسی
با ما باشید با یکی دیگر از فایل های قابل دانلود با عنوان : بررسی چك ليستهاي بازرسـي در محیط های کاری(اصول و استاندارد ها)

دانلود فایل کامل بررسیچك ليستهاي بازرسـي در محیط های کاری(اصول و استاندارد ها)
در قالب فایل word و متشکل از 32 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

بخشی از محتوای فایل دانلودی ::

فهرست مطالب:
مقدمه
 چك ليست 1- اطلاعات عمومي
 چك ليست 2- بازرسي از خط توليد و امكانات كارگاه
 چك لييست 3- بازرسي از بخش اداري چك ليست هاي بازرسي
مـقدمه يكي از مسائل مورد نظر حين بازرسي از محيط هاي كاري تهيه چك ليست هاي بازرسي مي باشد. چك ليست ها در توضيح و تبيين مسئوليتها و فعاليتهاي بازرسي و تهيه گزارش از فعاليتهاي بازرسي ياري رسان مي باشد و امكان ثبت آسان و دقيق يافته ها و نظريه ها را به ما مي دهند. اين چك ليست ها توسط بازرس يا بازرسان مربوطه با دقت تكميل و رونوشتي از آنها در اختيار اعضاي كميته هاي ايمني و بهداشت محل مورد بازرسي قرار مي گيرد كه آنان ظرف موعد مقرر اقدامات لازم را به انجام رسانيده و موارد نقص مشاهده شده را برطرف مي نمايند. چك ليست ها را مي توان تحت عناوين گوناگوني تهيه نمود و موارد ذكر شده در هركدام بسته به نوع محيط كار و فرآيند توليدي متفاوت مي باشد. همچنين برخي از موارد در بيشتر كارگاهها و فرآيندهاي توليد مشترك بوده و بايد در تمامي كارگاهها مورد بازرسي قرار گيرند كه مشتمل بر فاكتورهايي از قبيل محيط كار كارگران، ظروف و مواد و ابزار مصرفي، دستگاهها و ماشين آلات توليدي، امكانات بهداشتي و رفاهي و... مي شوند. اما به هر صورت جهت بازرسي از بخش هاي مختلف محل كار، ساختمان كارگاه، خط توليد، ساختمان اداري، تأسيسات و امكانات موجود و... بايد چك ليست هاي جداگانه اي تهيه گردد. نمونه هايي از اين چك ليست ها در زير آورده شده است:چك ليست1: حاوي نمو نه اي از اطلاعات عموميچك ليست2: خط توليد و امكانات كارگاهچك ليست3: ساختمان و بخش ادارينكته قابل توجه آنست كه مثالهاي زير تمامي موارد ممكن را تحت پوشش قرار نمي دهد و بهترين چك ليست براي هر محيط كاري، چك ليستي است كه باتوجه به شرايط و وضعيت حاكم بر آن كارگاه و با مساعدت كاركنان و اعضاي كميته هاي ايمني و بهداشت همان محل تهيه و فهرست بندي شود.رعايت نكات زير در حين تكميل چك ليست ها توسط بازرسان الزامي مي باشد:1- درج تاريخ بازرسي و نام بازرس يا بازرسان مربوطه2- ذكر موقعيت دقيق محل هاي مورد بازرسي